Let's start Business

Hét programma om het bedrijf van je dromen te realiseren. Juist nu!

Ambitieuze vrouwen die een succesvol bedrijf willen starten: opgelet!

Charlotte Somers - NXT Level Salon

“Ik twijfelde of ik er wel klaar voor was. Ben ik wel goed genoeg? Maar ik kwam erachter dat ik veel meer kan betekenen dan ik dacht. Iris reikt je alles aan wat je nodig hebt om de doelen die je voor ogen hebt te bereiken. Dat zorgt ervoor dat je in zo’n korte periode veel verder kan komen dan je zelf zou kunnen bedenken. 

Door je bedrijf in één keer goed te starten haal je daar op lange termijn veel meer voldoening en resultaat uit. Zonder LSB was ik nooit op dit punt gekomen en al helemaal niet zo snel!”

Ik wil ambitieuze vrouwen uitdagen om voor zichzelf te kiezen. Het is voor iedereen mogelijk om succesvol en gelukkig te zijn. Ik wil je dolgraag helpen, maar jij moet de eerste stap zetten.

Start een succesvol bedrijf en maak je dromen waar...

Jij hebt een enorme drive en ambitie, ik leid je de weg.

Bepaal zelf hoe vaak, met wie en waar je werkt. Haal (weer) geluk uit je werk. Krijg voldoening van de leukste klanten. En dat alles binnen jouw eigen bedrijf, waar jij (goed) van kunt leven en wat jou vrijheid biedt om bijvoorbeeld meer bij je gezin te zijn of juist die ene bijzondere reis te maken.

Breng jouw eigen passie, talenten en voorwaarden samen in een uniek businessconcept.

Misschien lijkt het voor jou onmogelijk of heel ver weg. Maar geloof me, de afgelopen jaren heb ik tientallen vrouwen geholpen om dit te bereiken. En bovendien zijn het ook de stappen die mij gebracht hebben waar ik nu sta. Ik geef ze met alle liefde door aan vrouwen waar ik in geloof.

Start in 12 stappen een succesvol bedrijf

1. Het fundament voor een onderscheidend bedrijf

2. Weet waarom je dit doet

3. (Her)ontdek jouw eigen verhaal

4. Volg je passie en ontdek jouw talenten

5. Ondernemen onder jouw voorwaarden

6. BONUS: Welke juridische documenten en voorwaarden?

1. Vind de beste doelgroep

2. Ontwikkel een duidelijk klantprofiel

3. Los een belangrijk probleem op

4. Bied een onweerstaanbaar resultaat

5. Creëer een win-win situatie

1. Breng de markt en concurrentie in beeld

2. Ontwikkel een onvergelijkbaar concept

3. Kom los van de concurrentie

1. Ontwikkel je eigen methode

2. Zet jouw kennis om in waarde (€€€)

1. Eerst geven, dan ontvangen

2. Sta jezelf toe om écht iets te betekenen voor een ander

3. Wees een inspirerend voorbeeld

4. Durf te experimenteren

5. Wordt de beste versie van jezelf en loop voorop

1. Prijsstrategie

2. Lucratief verdienmodel

1. Kom in contact met jouw (eerste) klanten

2. Voer een strategisch verkoopgesprek (lees: verkopen wordt leuk!)

3. Opbouw van een succesvol verkoopgesprek

4. Van twijfel naar een overtuigende ‘JA!’

1. Bouw (zelf)vertrouwen op

3. Start een pilot

4. Manieren om klanten te werven

5. Succesverhalen voor je marketing

1. Schrijf een inspirerend merkverhaal

2. Denk als de uitgever van jouw merk

3. Claim de nummer 1 positie in de markt

4. BONUS: Zichtbaar zijn. Hoe dan?

5. BONUS: Do’s en Dont’s voor je logo en huisstijl

6. BONUS: De kracht van een goede beeldbank

1. Vermijd ‘hagel schieten’

2. Kom specifiek in beeld bij de mensen die jij het allerbeste kunt helpen

3. Trek continu de beste klanten aan

4. Krijg grip op je klantenstroom

5. Bouw aan relaties met loyale klanten

6. BONUS: Organisch bereik of adverteren op social media

Uitgebreide toolkit met bruikbare tools en templates, exclusief ontwikkelt voor LSB.

Inclusief waardevolle trainingen van experts (exclusief ontwikkelt voor LSB)

Kim Hendriks: jurist en business strateeg

Marissa Bonants: accountant

Femke van Houts: branding en storytelling

Ilse van de Voort: designer

Anne van Leent: social media expert

Iep Bergsma: fotograaf

Ann Callaert - The Virtual Bridge

“Ik heb de afgelopen maanden geregeld mijn grenzen verlegd en dat geeft me een geweldig gevoel! Ik ben trots dat ik de stap heb genomen om mijn eigen bedrijf te gaan uitbouwen. Op deze manier weet ik dat ik groei als persoon maar ook dat mijn bedrijf groeit op de manier en het tempo dat voor mij haalbaar is.

Ik geloof absoluut dat iedereen kan bereiken waar hij van droomt als je je laat omringen door de juiste mensen die je daarbij helpen en je daarin steunen.​”

De inhoud van het LSB-programma
Wat kun je nu precies verwachten en wat krijg je concreet?

Bij het starten van een bedrijf komt stiekem veel kijken. Dat kan ervoor zorgen dat je overweldigt raakt of verkeerde prioriteiten stelt.

De eerste stap is dat jij het besluit neemt dat je er volledig voor gaat. Daarna bied ik je de kennis en focus die je nodig hebt op weg naar jouw succes.

Ik heb dit meerdere malen zelf doorlopen en hierin al tientallen ondernemers (in spé) begeleid. En ik weet zeker dat jij het ook voor jou mogelijk is!

Let's Start Business

6 maanden
1.449 Reguliere prijs: €2.750
 • Wekelijks stap-voor-stap videolessen
 • Werkboek (digitaal en fysiek)
 • LSB Toolkit: met bruikbare tools en templates
 • Online academie met 11 modules
 • Let's Start Business Community
 • Maandelijks online vragenronde
 • Extra bonus trainingen van experts (speciaal ontwikkelt voor LSB)
 • (Optie) Compleet verzorgde trainingsdag:
  Ontwikkel een uniek en concreet bedrijfsconcept
 • (Optie) Compleet verzorgde trainingsdag:
  Marketing- en verkoopstrategie bepalen
 • Duur: 6 maanden
 • Actie (eenmalig): €1250 korting!
Actie

De meest gestelde vragen op een rijtje:
Misschien twijfel je en denk je...

In het programma sta jijzelf als persoon en als ondernemer centraal. Let’s Start Business geeft je de juiste tools en begeleiding om helder te krijgen wat jij gaat doen en hoe je bepaalde doelen gaat bereiken. Veel vrouwen zijn met dit programma gestart, zonder precies te weten wat ze gingen doen. Zoals je wellicht ook in de ervaringen hebt terug gelezen, werd dit veel sneller duidelijk voor ze dan zij vooraf hadden kunnen bedenken. Dus… wil je eerst nog maanden verspillen aan in je hoofd zitten om hét maar te vinden? Of wil je met hulp van het programma snel tot die conclusie komen en direct in de actie modus?

Ja zeker, je kunt het heel gunstig aftrekken als studiekosten. Ook als je nog niet officieel ingeschreven bent als ondernemer. Klik hier om daar meer over te lezen op de website van de Belastingdienst.

Absoluut niet. Tijdens dit programma ga je dit júist ontdekken! Jouw koers wordt bepaald vanuit je eigen passie, ambitie, talenten en dromen in het leven. Of je nu al wel een (business)idee hebt of juist niet.

LSB is opgericht omdat Iris steeds weer ondernemers tegenkwam die hun bedrijf maar niet van de grond kregen en daarmee ook het geloof en plezier verloren (of zelfs stopten!). Vaak zit het bedrijfsconcept niet sterk genoeg in elkaar en/of is er geen goede strategie die ervoor zorgt dat er voldoende klanten (en omzet) zijn. Dit programma helpt jou om next level te gaan. Het is meer dan een opleiding, ook op persoonlijk vlak zul je jezelf enorm ontwikkelen. Zaken die voor jou als vanzelfsprekend zijn geworden en daarmee je blinde vlekken zijn, leer je in juist volledig in te zetten.

Een groot onderdeel uit dit programma gaat om geld verdienen. Let’s Start Business gaat je helpen om tijd te besparen, snel in de actiemodus te komen en daadwerkelijk geld te verdienen. Met behulp van het programma ontwikkel je een ijzersterk verdienmodel en leer je goed verkopen.

Zeker, je kunt betalen in termijnen. Bij het aanschaffen van het programma kun je jouw voorkeur voor betalen ineens of in termijnen aangeven.

Dit is een afweging die je zelf zult moeten maken. Om dit programma te ontwikkelen heeft Iris sinds haar 20e ondernemerservaring opgedaan én daarbij investeringen gedaan t.w.v. + €40.000. Je kunt je voorstellen dat wanneer je alles opnieuw moet leren en uitzoeken, dit jaren gaat kosten. Heb je de (financiële) ruimte om hier jaren over te doen? Óf wil je in één keer goed starten? Kijk, tijd is geld. Ga eens na wat de investering in Let’s Start Business je oplevert als je op korte termijn jouw bedrijf al succesvol kunt maken.

Daarnaast geven de deelnemers het programma aan dat zij niet alleen sneller succes hebben geboekt, ze zouden naar eigen zeggen überhaupt nooit op dat punt zijn gekomen zonder het Let’s Start Business.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle extra’s die dit programma biedt. Zo zijn er trainingen van experts inbegrepen, kom je in een netwerk dat jou aanbeveelt bij klanten en krijg je persoonlijk advies van Iris van Heugten.

Het programma leert je stap voor stap hoe je in beeld komt bij potentiële klanten en hoe je ze daadwerkelijk tot klant maakt. Er zit zelfs een unieke methodiek in die je zelf kunt toepassen om aan je eerste klanten te komen. Je leert hoe verkopen leuk wordt. Verkopen zonder te verkopen, zeg maar.

Daarnaast maak je gebruik van het Let’s Start Business netwerk, waardoor je aanbevolen wordt door anderen.

Het starten van een (nieuw) bedrijf betekent een nieuwe stap in je carrière en je leven. Het kan heel spannend zijn om uit je comfort zone te treden en voor je gevoel begin je misschien opnieuw, maar vergeet niet dat jij al heel veel kennis en ervaring bezit. Dit neem je allemaal mee in deze nieuwe start. Dus nee, je hoeft absoluut niet vooraan te beginnen. Je gaat jezelf juist doorontwikkelen binnen een nieuwe uitdaging.

Dit programma is niet zomaar een standaard opleiding of traject. Een succesvol bedrijf opbouwen doe je niet ‘even vlug’ of ‘tussendoor’. Wil je het goed doen, dan is het belangrijk dat alle facetten uitgebreid aan bod komen. In veel alternatieven worden deze stappen vaak kort uitgelegd en krijg je geen begeleiding in de implementatie, maar daarmee ga je niet het beoogde resultaat halen. In Let’s Start Business leer je niet alleen de strategie, maar ga je ook direct implementeren wat van toepassing is op jouw situatie, want elk bedrijf is anders. Daarnaast leer je niet alleen over ondernemerschap, maar gaan we ook de diepte in op gebied van o.a. marketing en sales. Want ook dat zijn essentiële gebieden om aandacht aan te besteden als je jouw bedrijf goed in de markt wilt zetten.

Let’s Start Business daagt je uit om direct op hoog niveau te gaan ondernemen, zonder eerst jaren aan te klooien. Met de beproefde methode ga jij al tijdens de opleiding klanten zoeken zodat je direct de investering terug verdient. En dit alles onder begeleiding van Iris van Heugten en een team van experts in verschillende expertises (zoals legal, design en social media).

Ja, dat kan zeker! Je kunt direct instromen. Maar wees je ervan bewust dat deze actie alleen nú geldig is en alleen beschikbaar voor de eerste vijf personen. Vol = vol!

Vooropgesteld: als ondernemer ga je waarschijnlijk gemiddeld (veel) meer verdienen dan je nu doet. Als ondernemer zit er namelijk ‘geen limiet’ aan je salaris. Er zijn ontzettend veel kansen en de groeimogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk kunnen inkomstenschommelingen voorkomen als ondernemer. Maar je zult ook piekmomenten kennen, waardoor je geld kunt reserveren voor vakantieperiodes, pensioen, etc.

Bekijk het ook eens van de andere kant. Als je door jouw baas ontslagen wordt, sta je op straat met niets (hooguit een tijdelijke uitkering). Als ondernemer is het onwaarschijnlijk dat van de een op de andere dag ál jouw klanten zullen gaan lopen. Er is altijd een manier om omzet te genereren als ondernemer.

Weet je? Deze vraag wordt bijna altijd gesteld door de vrouwen die starten met het programma. Dus ja, het is heel menselijk dat je die spanning ervaart. Juist daarom is het zo belangrijk om je te omringen met mensen die de kennis en expertise hebben om jou te begeleiden als ondernemer. Laat je steunen door mensen die jou begrijpen. Alleen dan is het mogelijk om de juiste stappen te zetten waardoor je gaat groeien, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Let’s Start Business sluit hier volledig op aan. Stap voor stap krijg je de begeleiding om je bedrijf op te bouwen. Vele vrouwen die het net zo spannend vonden als jij zijn je voor gegaan, en mét succes.

Ondernemen is zeker niet voor iedereen geschikt. Diep van binnen voel je wel of het iets voor je zou kunnen zijn, ondanks dat je misschien wel eens twijfelt. Dat je met de gedachte speelt om het ondernemerschap aan te gaan, dat zegt natuurlijk al iets. Heb je er al vaker aan gedacht dat je eigenlijk verlangt naar meer uitdaging, voldoening, balans en vooral meer vrijheid?

Laat je niet weerhouden door bepaalde angsten of overtuigingen, want het is logisch dat je die hebt. Als jij van binnen die kriebel voelt, ga er dan voor! Want geloof me, het gaat je zo ontzettend veel brengen. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen, maar volg je gevoel. Volg je hart. Ga de uitdaging. Met begeleiding van Iris en het Let’s Start Business programma kan ook jouw leven op een zeer positieve manier veranderen.

Het is belangrijk om jezelf het volgende af te vragen: maakt het jou gelukkig om in loondienst te blijven werken? Waarom zou je willen ondernemen? Wat kan het ondernemerschap brengen voor jou, je privé-leven en je gezin? Er zit namelijk nogal een verschil tussen werken in loondienst of de vrijheid en uitdaging die je ervaart als ondernemer. Als jij de keuze maakt dat je wilt ondernemen, dan is dat waarschijnlijk vanuit een behoefte die in loondienst niet vervult kan worden.

Als je start, kan het fijn zijn om je baan nog een tijdje (gedeeltelijk) aan te houden. Je kunt je bedrijf ernaast opbouwen, zo voelt het risico om in het diepe te springen voor jezelf wellicht minder groot. Het voordeel van het ondernemerschap is dat je gemiddeld een (veel) hoger inkomen verdient dan in loondienst. Vaak hoef je ook minder te werken voor hetzelfde inkomen, als je het vergelijkt met een baan in loondienst. 

Het gebeurt meer en meer dat vrouwen ervoor kiezen om (naast hun baan) een onderneming te starten. En dat is niet voor niets. Kies voor uitdaging, voldoening, vrijheid en (persoonlijke) ontwikkeling. Waarschijnlijk heb je ergens een brandend verlangen, anders was je niet op deze website beland.

Laat je niet belemmeren door twijfels en angsten. Ook ik heb die gehad, reken maar. Maar inmiddels weet ik precies wat ervoor nodig is om een succesvol bedrijf op te bouwen. Als ik het kan, kan jij het ook. Je hoeft het alleen te doen, laat mij je helpen.

Laat onzekerheid je niet tegenhouden. Elke startende ondernemer heeft hier last van, het is logisch en menselijk. Geloof mij, dit ga je overwinnen. Misschien nog wel sneller dan je jezelf kunt voorstellen. Tijdens Let’s Start Business komt van alles aan bod om jou te helpen een goede start te maken, waardoor je zelfverzekerd het ondernemersavontuur aan kunt gaan. Je overwint het pas door het gewoon te doen. Telkens als je een doel hebt behaald of iets overwonnen hebt, zul je zien dat je (zelfvertrouwen) groeit.

Weet dat dit hoort bij jouw groeiproces als ondernemer en als persoon. Ik begeleid je hier graag doorheen.

Heftig! Maar misschien ook een wake-up call om je te beseffen dat het anders moet. Meerdere vrouwen zijn in LSB gestapt na een burn-out, zij zagen het als een keerpunt in hun leven om eindelijk echt voor zichzelf te kiezen.

Wanneer je voelt dat je weer vol energie zit en een kriebel in je buik voelt, grijp het moment dan aan om je dromen waar te maken en (weer) te kiezen voor het pad dat jou gelukkig maakt.

Ondanks dat steeds meer vrouwen kiezen voor het ondernemerschap, is er ook nog een grote groep die het heel spannend en een ‘ver-van-hun-bed-show’ vindt. Zij hebben het gevoel dat het niet voor hun weggelegd is en dat projecteren ze op jou. Jammer, maar logisch dat zij moeilijk kunnen begrijpen dat jij wilt ondernemen. Dat is puur een angst in hunzelf.

Het kan ervoor zorgen dat jij het gevoel hebt dat je niet gesteund wordt. Laat je niet tegenhouden, maar ga voor jouw eigen geluk. Omring je met mensen die jou wel steunen, de rest moet misschien even wennen maar volgt vanzelf. Het leven is te kort om jezelf weg te cijferen!

En het klinkt misschien cliché, maar wie het laatst lacht… Als jij binnen een korte periode een succesvol bedrijf weet neer te zetten, maken die twijfels van anderen plaats voor bewondering.

Hoeveel tijd heb je beschikbaar? Als je kiest voor Let’s Start Business, dan kies je voor ondernemen op serieus niveau. Dat betekent dat er commitment van je wordt verwacht, je moet er zelf 100% voor willen gaan.

Omdat het programma online plaatsvindt, kun je veel volgen waar en wanneer het voor jou uitkomt. Bepaalde onderdelen worden opgenomen, zodat je die nog eens terug kunt luisteren. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je tijd hebt om alles daadwerkelijk te implementeren in je bedrijf. 

Let’s Start Business laat alle aspecten aan bod komen die nodig zijn om jouw bedrijf succesvol in de markt te zetten. Ongetwijfeld zul je nog veel leren op het gebied van ondernemerschap, marketing, sales en meer.

Ook ik, Iris, heb inmiddels meerdere bedrijven opgezet, toch investeer ik continu in top coaches en trainingen. Dat zorgt ervoor dat precies weet hoe ik mijn bedrijf snel succesvol kan maken en blijf groeien. Als ik dit niet had gedaan, kan ik je garanderen dat ik tienduizenden euro’s aan omzet het laten liggen. Dus dit is het mij dubbel en dwars waard. Alles wat ik leer, geef ik direct door.

Joyce Vieira - VidaNova Kraamzorg

Toen ik startte met mijn eigen Kraamzorgbureau heb ik Iris direct ingeschakeld. Het was voor mij belangrijk dat ik iemand vond die mijn visie tot leven kon brengen. Dat is super goed gelukt!

We hebben een geweldig bedrijf neergezet, wat helemaal Joyce is. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ideale klant aantrek. Per 1 november ben ik gestart en het was meteen een succes.

We zitten vanaf de start van VidaNova bomvol en hebben inmiddels zelfs een wachtlijst!

Femke van Houts - Show & Tell

Ik geloof in het nastreven van je passie en er echt voor gaan, en ben je die even kwijt, ga er dan rustig weer naar op zoek. Want dingen komen uiteindelijk toch weer op je pad zoals ze moeten zijn. Ik geloof in eerlijk zijn tegen jezelf en niet opgeven!

Ik ben het meest trots op het feit dat ik door heb gezet en weer in mezelf ben gaan geloven. Ik zie nu dat wat ik doe waardevol is voor mezelf maar zeker ook voor anderen.

En dat komt nu heel erg bij me terug doordat ik heel veel nieuwe mensen heb ontmoet die met mij samenwerkingen aan willen gaan en samen mooie dingen maken!

Kim Hamers - JAxC

Ik geloof in mezelf als ondernemer en moeder, maar ik was druk en ongestructureerd, precies zoals je een creatief ondernemer doet vermoeden.

Binnen een half jaar heb ik mijn volledig nieuwe visie op poten. Ik heb nu focus en structuur. Ik weet heel goed wie mijn doelgroep is, hoe ik deze precies moet aanspreken en hoe ik deze het allerbeste kan helpen.

Iris is een top ondernemer. Ze weet heel goed wat ze wil en wat ze kan. Ze neemt je mee in haar wereld en maakt duidelijk hoe je je doel kunt bereiken.

Katja Diroen - Own who you are

Ik was al 8 jaar bezig met mijn bedrijf, maar het lukte me niet om mijn droomklant te bereiken. Zo nu en dan wist ik de juiste klant te inspireren, maar dat bleef vaak bij een enkele klant. Onvoldoende om een goed lopend bedrijf mee te hebben.

Ik heb geleerd dat opgeven geen optie is. Hulp vragen is geen schande, maar brengt je naar je doel. Ik ging open staan voor andere ideeën, dat heeft mij de juiste inzichten gegeven.

Ik ben bijzonder trots op de groei die ik doorgemaakt heb als persoon op persoonlijk vlak maar ook op zakelijk vlak. Het één was niet zonder het ander mogelijk geweest.

Ann Callaert - The Virtual Bridge

Ik heb de afgelopen maanden geregeld mijn grenzen verlegd en dat geeft me een geweldig gevoel!

Ik ben trots dat ik de stap heb genomen om mijn eigen bedrijf te gaan uitbouwen. Op deze manier weet ik dat ik groei als persoon maar ook dat mijn bedrijf groeit op de manier en het tempo dat voor mij haalbaar is.

Ik geloof absoluut dat iedereen kan bereiken waar hij van droomt als je je laat omringen door de juiste mensen die je daarbij helpen en je daarin steunen.

Lot de Pont - Lot Fotografie

Je kunt jouw dromen waar maken, als je er maar in gelooft. En hard werken wordt altijd beloond. Soms moet je eerst een diep dal door om de top te kunnen bereiken.

Iris heeft me laten inzien dat ik mezelf moest laten zien en me moest gaan focussen. Wat de samenwerking met Iris me heeft gebracht? Klanten kiezen nu echt voor MIJ! Ze zien me niet langer als hobbyfotograaf, maar als een happy fotograaf die met liefde en overgave mooie beelden maakt.

Ik voel me weer gepassioneerd en sta ik voor honderd procent achter mijn werk.

Bouw een succesvol bedrijf.
Juist nu!

Scroll naar boven