Ambitieuze vrouwen die een succesvol bedrijf willen starten: opgelet!

Deze cursus is geschikt voor jou als je…

Ambitieuze vrouwen die een succesvol bedrijf willen starten: opgelet!

Deze cursus is geschikt voor jou als je…

Herken je dit?

Wacht niet tot je te laat bent! Aanmelden kan nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Start een succesvol bedrijf en maak je dromen waar...

Wil jij zelf bepalen hoe vaak, met wie en waar je werkt? Haal (weer) geluk uit je werk. Krijg voldoening van de leukste klanten. En dat alles binnen jouw eigen bedrijf, waar jij (goed) van kunt leven en wat jou vrijheid biedt om bijvoorbeeld meer bij je gezin te zijn of juist die ene bijzondere reis te maken.

Jij hebt een enorme drive en ambitie, ik leid je de weg. Breng jouw eigen passie, talenten en voorwaarden samen in een uniek business concept.

Misschien heb je nu geen idee waar je moet beginnen… 

Maar geloof me, de afgelopen jaren heb ik tientallen vrouwen geholpen om dit te bereiken. En bovendien zijn het ook de stappen die mij gebracht hebben waar ik nu sta. Als ik het kan, kan jij het ook!

Hi, ik ben Iris van Heugten. Als merkstrateeg heb ik al tientallen ondernemers geholpen om hun bedrijf te starten en/of naar een hoger niveau te brengen. Ik wil dat jij gaat inzien wat jou nou eigenlijk zo bijzonder maakt. Wat jouw business zó uniek maakt, dat concurrentie voor jou nooit meer een rol gaat spelen. Ook niet in de overvolle markt waar je als ondernemer middenin zit. Ik help je in te zien voor welke klanten jij echt van betekenis kunt zijn en hoe je jezelf daarmee moeiteloos kunt onderscheiden. Serieus ondernemen, met focus, vanuit jouw passie!

Ik wil ambitieuze vrouwen uitdagen om voor zichzelf te kiezen. Het is voor iedereen mogelijk om succesvol en gelukkig te zijn. Ik wil je dolgraag helpen, maar jij moet de eerste stap zetten.

Charlotte Somers - NXT Level Salon

“Ik twijfelde of ik er wel klaar voor was. Ben ik wel goed genoeg? Maar ik kwam erachter dat ik veel meer kan betekenen dan ik dacht. Iris reikt je alles aan wat je nodig hebt om de doelen die je voor ogen hebt te bereiken. Dat zorgt ervoor dat je in zo’n korte periode veel verder kan komen dan je zelf zou kunnen bedenken. 

Door je bedrijf in één keer goed te starten haal je daar op lange termijn veel meer voldoening en resultaat uit. Zonder deze stappen was ik nooit op dit punt gekomen en al helemaal niet zo snel!”

Kim Hamers - JAxC

“Ik geloof in mezelf als ondernemer en moeder, maar ik was druk en ongestructureerd, precies zoals je een creatief ondernemer doet vermoeden. Ik heb mijn volledig nieuwe visie op poten. Ik heb nu focus en structuur. Ik weet heel goed wie mijn doelgroep is, hoe ik deze precies moet aanspreken en hoe ik deze het allerbeste kan helpen.

Iris is een top ondernemer. Ze weet heel goed wat ze wil en wat ze kan. Ze neemt je mee in haar wereld en maakt duidelijk hoe je je doel kunt bereiken.”

In 5 stappen van hersenspinsel naar concreet bedrijfsconcept

Dit ga je leren:

1. Jij als ondernemer

2. Werk met de leukste klanten

3. Jouw succesformule

4. Hoe verkopen 'leuk' wordt

5. Van leuren naar klantmagneet

Cursus: Ondernemen met Focus

In 5 stappen van hersenspinsel naar concreet bedrijfsconcept
499
97 Eenmalig met korting
 • MODULE 1 Jij als ondernemer
 • MODULE 2 Werk alleen met de leukste klanten
 • MODULE 3 Jouw succesformule
 • MODULE 4 Hoe verkopen 'leuk' wordt
 • MODULE 5 Van leuren naar klantmagneet
 • BONUS #1 Trainingen in videovorm
 • BONUS #2 Digitaal werkboek (invulbaar)
 • BONUS #3 Exclusieve tools & checklists

Cursus: Ondernemen met Focus

In 5 stappen van hersenspinsel naar concreet bedrijfsconcept
499
97 Eenmalig met korting
 • MODULE 1 Jij als ondernemer
 • MODULE 2 Werk alleen met de leukste klanten
 • MODULE 3 Jouw succesformule
 • MODULE 4 Hoe verkopen 'leuk' wordt
 • MODULE 5 Van leuren naar klantmagneet
 • BONUS #1 Trainingen in videovorm
 • BONUS #2 Digitaal werkboek (invulbaar)
 • BONUS #3 Exclusieve tools & checklists

Lot de Pont - Lot Fotografie

Je kunt jouw dromen waar maken, als je er maar in gelooft. En hard werken wordt altijd beloond. Soms moet je eerst een diep dal door om de top te kunnen bereiken.

Iris heeft me laten inzien dat ik mezelf moest laten zien en me moest gaan focussen. Wat de samenwerking met Iris me heeft gebracht? Klanten kiezen nu echt voor MIJ! Ze zien me niet langer als hobbyfotograaf, maar als een happy fotograaf die met liefde en overgave mooie beelden maakt.

Ik voel me weer gepassioneerd en sta ik voor honderd procent achter mijn werk.

Ann Callaert - The Virtual Bridge

Ik heb mijn grenzen verlegd en dat geeft me een geweldig gevoel!

Ik ben trots dat ik de stap heb genomen om mijn eigen bedrijf te gaan uitbouwen. Op deze manier weet ik dat ik groei als persoon maar ook dat mijn bedrijf groeit op de manier en het tempo dat voor mij haalbaar is.

Ik geloof absoluut dat iedereen kan bereiken waar hij van droomt als je je laat omringen door de juiste mensen die je daarbij helpen en je daarin steunen.

Femke van Houts - Show & Tell

Ik geloof in het nastreven van je passie en er echt voor gaan, en ben je die even kwijt, ga er dan rustig weer naar op zoek. Want dingen komen uiteindelijk toch weer op je pad zoals ze moeten zijn. Ik geloof in eerlijk zijn tegen jezelf en niet opgeven!

Ik ben het meest trots op het feit dat ik door heb gezet en weer in mezelf ben gaan geloven. Ik zie nu dat wat ik doe waardevol is voor mezelf maar zeker ook voor anderen.

En dat komt nu heel erg bij me terug doordat ik heel veel nieuwe mensen heb ontmoet die met mij samenwerkingen aan willen gaan en samen mooie dingen maken!

Alles wat je moet weten op een rijtje:
Veelgestelde vragen

De cursus duurt 5 weken en bestaat uit 10 videolessen en een uitgebreid werkboek met opdrachten. Gemiddeld ben je zo’n twee uur per week met deze cursus bezig, maar tussendoor komen er vast allerlei ideeën in je op door de nieuwe kennis die je op doet. Je houd levenslang toegang tot al het materiaal, dus je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt.

Nadat je je hebt aangemeld kun je direct starten. Je krijgt alle informatie per mail, zolang je levenslang toegang houd. Je kunt de training op eigen tempo volgen vanaf iedere locatie. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De cursus ‘Ondernemen met Focus’ geschikt voor ondernemers en ondernemers in spé met serieuze groeiambities. Deze cursus helpt je om focus aan te brengen in je bedrijf, zodat je precies weet welke klanten bij jou passen en hoe je deze het beste kunt bedienen.

Je ontvangt de training per mail, dus je hebt onbeperkt toegang tot de video’s en opdrachten.

Je kunt betalen via iDeal.

Ja, als je een bedrijf hebt dan kan dat. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding. Heb je nog geen bedrijf, maar wil je jezelf binnenkort inschrijven bij de KvK? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht terug vragen. Raadpleeg daarover de Belastingdienst.

Je hebt tot hier gelezen...

Stop met scrollen en maak een beslissing. Wil je eindelijk meer focus en je plannen concreet maken?

Twijfel niet langer en investeer in om doelgericht verder te groeien.

Weet dat er klanten op jou wachten. Maar de kans is groot dat zij nu helemaal niet weten dat jij er bent!

Scroll to Top