Cursus: Start je bedrijf

VOOR IEDEREEN DIE (TE LANG) BLIJFT AANKLOOIEN OF ÜBERHAUPT NIET WEET WAAR TE BEGINNEN

Gaat dit over jou?

Ambitieuze vrouwen die een succesvol bedrijf willen starten: opgelet!

Deze cursus is geschikt voor jou als je…

Wacht niet tot je te laat bent! Aanmelden kan nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hoeveel % van jouw tijd ben je aan het werk? Daar moet je dan toch knetter blij van worden!?

Wil jij zelf bepalen hoe vaak, met wie en waar je werkt? Haal (weer) geluk uit je werk. Krijg voldoening van de leukste klanten. En dat alles binnen jouw eigen bedrijf, waar jij (goed) van kunt leven en wat jou vrijheid biedt om bijvoorbeeld meer bij je gezin te zijn of juist die ene bijzondere reis te maken.

Jij hebt een enorme drive en ambitie, ik leid je de weg. Breng jouw eigen passie, talenten en voorwaarden samen in een uniek bedrijf. Jouw bedrijf.

Misschien heb je nu geen idee waar je moet beginnen… 

Maar geloof me, de afgelopen jaren heb ik tientallen vrouwen geholpen om dit te bereiken. En bovendien zijn het ook de stappen die mij gebracht hebben waar ik nu sta. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik ben Iris van Heugten

ONDERNEMER, STRATEEG & MAMA

Hi, ik ben Iris van Heugten. Als strateeg heb ik al tientallen ondernemers geholpen om hun bedrijf te starten of naar een hoger niveau te brengen. Ik wil dat jij gaat inzien wat jou nou eigenlijk zo bijzonder maakt. Want hoe gaaf zou het zijn als je daar je bedrijf van kunt maken?

Ik help je in te zien voor welke klanten jij echt van betekenis kunt zijn en hoe je jezelf daarmee kunt onderscheiden. Serieus ondernemen, met focus, vanuit jouw passie!

Ik wil ambitieuze vrouwen uitdagen om voor zichzelf te kiezen. Het is voor iedereen mogelijk om succesvol en gelukkig te zijn. Ik wil je dolgraag helpen, maar jij moet de eerste stap zetten.

Opbouw van de cursus

Module 1: van hersenspinsel naar plan van aanpak

Tekst tekst

Module 2: Kies een specifieke doelgroep

Alles over het concreet maken van je doelgroep.

Hoe kies je?

Hoe specifiek moet het worden?

Hoe formuleer je dit?

En hoe bereik je diegene?

Hoe zorg je ervoor dat iemand voor jou kiest ipv voor een concurrent?

Module 3: Ontwikkel een aanbod + prijsstrategie

Alles over daadwerkelijk (genoeg) geld verdienen

Verdienmodellen

Prijsstrategie

Module 4: Van je keukentafel naar de praktijk - aan de slag met klanten

Pilot

Module 5: Een website die werkt

Alles over hoe marketing werkt en hoe je bestaansrecht voor je bedrijf creëert, door een strategie toe te passen die continu klanten voor je oplevert

Module 6: Trek continu nieuwe klanten door marketing

Alles over hoe marketing werkt en hoe je bestaansrecht voor je bedrijf creëert, door een strategie toe te passen die continu klanten voor je oplevert

Waarom deze cursus jou echt gaat helpen:

Meer dan de helft van alle starters stopt na 1 jaar

Het is niet zo gek dat het jou alleen nog niet is gelukt. Je bent namelijk niet opgeleid tot ondernemer, toch? Nou ik kan je vertellen, ondernemen is echt een vak apart. Je zult zien dat je gaat begrijpen hoe het ‘spel’ werkt na deze cursus. Dan wordt het pas écht leuk!

Een goede basis zorgt voor succes op de lange termijn

Ik geef je praktische tools om de basis voor je bedrijf goed neer te zetten. Dus niet toevallig een keertje ‘n klant binnenhalen. Maar een strategisch plan, opbouwt in jouw eigen tempo. Waar en wanneer je zelf wilt. Een bedrijfsplan waar je ten alle tijden op terug kunt vallen.

Business Innovator met 9+ jaar ervaring

Als opgeleid Business Innovator (Bachelor of Arts) werk ik inmiddels al ruim 9 jaar met mensen zoals jij. Vrouwen die een mooi bedrijf willen bouwen, in allerlei soorten branches. Niet alleen op basis van mijn opleiding, maar zeker ook door mijn ervaring uit de praktijk, weet ik precies wat jij nodig hebt.

Alles wat je moet weten op een rijtje:
Veelgestelde vragen

De cursus duurt 5 weken en bestaat uit 10 videolessen en een uitgebreid werkboek met opdrachten. Gemiddeld ben je zo’n twee uur per week met deze cursus bezig, maar tussendoor komen er vast allerlei ideeën in je op door de nieuwe kennis die je op doet. Je houd levenslang toegang tot al het materiaal, dus je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt.

Nadat je je hebt aangemeld kun je direct starten. Je krijgt alle informatie per mail, zolang je levenslang toegang houd. Je kunt de training op eigen tempo volgen vanaf iedere locatie. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De cursus ‘Ondernemen met Focus’ geschikt voor ondernemers en ondernemers in spé met serieuze groeiambities. Deze cursus helpt je om focus aan te brengen in je bedrijf, zodat je precies weet welke klanten bij jou passen en hoe je deze het beste kunt bedienen.

Je ontvangt de training per mail, dus je hebt onbeperkt toegang tot de video’s en opdrachten.

Je kunt betalen via iDeal.

Ja, als je een bedrijf hebt dan kan dat. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding. Heb je nog geen bedrijf, maar wil je jezelf binnenkort inschrijven bij de KvK? Dan kun je de investering met terugwerkende kracht terug vragen. Raadpleeg daarover de Belastingdienst.

Scroll naar boven