Kickstart Call

Wat geweldig dat je interesse hebt! Ik ben zwanger van ons tweede kindje en ga binnen nu en 6 maanden met verlof. Om die reden is het op dit moment niet mogelijk om te starten met Let’s Start Business.

Heb je interesse in een samenwerking? Dan mag je hieronder (vrijblijvend) jouw gegevens achterlaten. Ik neem dan persoonlijk contact met je op om een Kickstart Call te plannen na mijn verlof.

 

Wat geweldig dat je interesse hebt! Speciaal voor talentvolle vrouwen die een succesvol bedrijf willen opbouwen, bied ik een gratis Kickstart Call.

Ik denk graag met je mee wat er voor nodig is om je droom concreet te maken en welke stappen je daarvoor moet zetten.

Wil je starten met Let’s Start Business, maar wil je vooraf eerst 1-op-1 een aantal vragen stellen? In dit gesprek heb je daar alle ruimte voor. Ik ga uiteraard zorgvuldig met jouw persoonlijke informatie om.

Als je een gesprek wilt inplannen, vul dan onderstaand formulier in. Samen bespreken we wat jij concreet nodig hebt om met succes jouw bedrijf op te bouwen. Ook als ik denk dat Let’s Start Business (nog) niet passend voor je is, geef ik dat eerlijk aan.

*Om de kwaliteit te waarborgen is er slechts plek voor een beperkt aantal deelnemers die zorgvuldig worden geselecteerd. Per maand heb ik maximaal 4 plekken beschikbaar voor deze gratis Kickstart Call, daarom maak ik een selectie uit de aanmeldingen die ik krijg. Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld neem ik persoonlijk contact met je op. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan laat ik je dat uiteraard ook weten. Ik behandel je gegevens vanzelfsprekend zorgvuldig en deze worden nooit aan derden verstrekt.

Scroll naar boven