Plan jouw Kickstart Call:
Start en bouw een bedrijf mét succes

Speciaal voor talentvolle vrouwen die een succesvol bedrijf willen opbouwen, bied ik een gratis Kickstart Call van 30 minuten.

In de Kickstart Call leer je:

Ik wil jou de kennis en inzichten bieden die jij nu nodig hebt, want ik neem jou en mijn tijd serieus. Daarom is deze Kickstart Call specifiek voor ondernemers (in spé) die er 100% voor willen gaan. Geldt dit voor jou?  Dan ben ik heel enthousiast om je te helpen.

powered by Typeform

Joyce Vieira - Vidanova Kraamzorg

Toen ik startte met mijn eigen Kraamzorgbureau heb ik Iris direct ingeschakeld. Het was voor mij belangrijk dat ik iemand vond die mijn visie tot leven kon brengen. Dat is super goed gelukt!

We hebben een geweldig bedrijf neergezet, wat helemaal Joyce is. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ideale klant aantrek. Per 1 november ben ik gestart en het was meteen een succes.

We zitten vanaf het begin bomvol en hebben inmiddels zelfs een wachtlijst!

Femke van Houts - Be Coco

Ik geloof in het nastreven van je passie en er echt voor gaan, en ben je die even kwijt, ga er dan rustig weer naar op zoek. Want dingen komen uiteindelijk toch weer op je pad zoals ze moeten zijn. Ik geloof in eerlijk zijn tegen jezelf en niet opgeven!

Ik ben het meest trots op het feit dat ik door heb gezet en weer in mezelf ben gaan geloven. Ik zie nu dat wat ik doe waardevol is voor mezelf maar zeker ook voor anderen.

En dat komt nu heel erg bij me terug doordat ik heel veel nieuwe mensen heb ontmoet die met mij samenwerkingen aan willen gaan en samen mooie dingen maken!

Kim Hamers - JAxC

Ik geloof in mezelf als ondernemer en moeder, maar ik was druk en ongestructureerd, precies zoals je een creatief ondernemer doet vermoeden.

Binnen een half jaar heb ik mijn volledig nieuwe visie op poten. Ik heb nu focus en structuur. Ik weet heel goed wie mijn doelgroep is, hoe ik deze precies moet aanspreken en hoe ik deze het allerbeste kan helpen.

Iris is een top ondernemer. Ze weet heel goed wat ze wil en wat ze kan. Ze neemt je mee in haar wereld en maakt duidelijk hoe je je doel kunt bereiken.

Ik startte mijn eerste bedrijf op mijn 20e, tijdens mijn studie waar ik te weinig voldoening uithaalde. Intussen haalde ik mijn diploma als Crossmedia Designer, studeerde ik af als Business Innovator en behaalde ik mijn Bachelor of Arts.

Na het afstuderen had ik 3 succesvolle bedrijfsconcepten opgezet en werkte ik fulltime in mijn nieuwste bedrijf. Ik snapte het spel van ondernemen, zo bleek…

Want om mij heen heb ik in de afgelopen jaren twijfel en frustratie gezien. Mensen die niet voor zichzelf durfde te beginnen of wél begonnen, maar jaren bleven aanrommelen zonder succes. Veel ideeën kwamen simpelweg nooit van de grond, ik zag mensen eindigen van 9-5 op een suf kantoor en inmiddels al jaren iets doen waar ze niet écht gelukkig van worden.

Als merkstrateeg heb ik al tientallen ondernemers geholpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Maar het is mijn missie om dat voor iédereen mogelijk te maken. Daarom heb ik het Let’s Start Business programma ontwikkelt, speciaal voor starters. Want ooit stond ik op het punt dat alles nog nieuw voor me was. En wat had ik graag iemand gehad die ik vertrouwde en mij kon helpen…

Scroll naar boven