Volg je passie en ambitie: Start nu jouw bedrijf mét succes

Hi, ik ben Iris van Heugten. Ik wil dat jij gaat inzien wat jou nou eigenlijk zo bijzonder maakt. Wat jouw business zó uniek maakt, dat concurrentie voor jou nooit meer een rol gaat spelen. Ook niet in de overvolle markt waar je als ondernemer middenin zit. Ik help je in te zien voor welke klanten jij echt van betekenis kunt zijn en hoe je jezelf daarmee moeiteloos kunt onderscheiden. Serieus ondernemen vanuit jouw passie!

element

download gratis magazine

“Nooit meer concurrentie!”

Wat nou als je besluit om jouw business te transformeren naar een fantastisch merk?! Als merkstrateeg bied ik jou focus, zodat je précies weet wat ervoor zorgt dat je meer klanten bereikt en aantrekt. Daardoor ben jij in staat om de nummer 1 positie in jouw markt te claimen, al is die nog zo vol.

“Wil jij een aantrekkelijk merk voor de best betalende klanten ontwikkelen?

Kijk dan niet naar anderen, maar kom los van de massa.”

element

Herken je dit?

Go for it!

Heb je het gevoel dat klanten jouw boodschap niet begrijpen of dat ze zelfs wegblijven? Voel je dat je vastloopt? Ik denk dat jouw publiek (nog) niet ziet wat jou zo waardevol maakt. En weet je… de kans is groot dat je dat zelf ook nog niet ziet.

Een goede merkstrategie zorgt voor een duidelijke richting. Dit geeft je focus, maar zorgt er ook voor dat jouw publiek precies weet wat jij voor hen kunt betekenen en hoe je dit doet. En misschien nog wel het belangrijkste, dat zij zien waarom dat zo bijzonder en onderscheidend is.

Wil je dit leren? Volg dan GRATIS mijn Online Masterclass:

‘Onweerstaanbaar voor de beste klanten

Jouw voorgangers

"

Ik geloof erin dat je dromen kan najagen als je er maar in gelooft. En hard werken wordt altijd beloond. Soms moet je eerst een diep dal door om de top te kunnen bereiken.

Iris heeft me laten inzien dat ik mezelf moest laten zien en me moest gaan focussen. Wat de samenwerking met Iris me heeft gebracht? Klanten kiezen nu echt voor MIJ! Ze zien me niet langer als hobbyfotograaf, maar als een happy fotograaf die met liefde en overgave mooie beelden maakt. Hierdoor voel ik me weer gepassioneerd en sta ik voor honderd procent achter mijn werk.

Lot de Pont

Lot Fotografie

"

Ik geloof in mezelf als ondernemer en moeder, maar ik was druk en ongestructureerd, precies zoals je een creatief ondernemer doet vermoeden.

Ik heb het nog steeds druk, maar met focus en structuur. Ik weet nu heel goed wie mijn doelgroep is, hoe ik deze precies moet aanspreken en hoe ik deze het allerbeste kan helpen. Binnen een half jaar heb ik mijn volledig nieuwe visie op poten. Iris is een top ondernemer. Ze weet heel goed wat ze wil en wat ze kan. Ze neemt je mee in haar wereld en maakt duidelijk hoe je je doel kunt bereiken.

Kim Hamers

JAxC

"

Alles wat je wilt bereiken is mogelijk! Zolang JIJ er in gelooft en bereid bent het werk te doen, lukt het.

Toen ik startte met mijn eigen kraamzorgbureau heb ik Iris direct ingeschakeld. Het was voor mij belangrijk dat ik iemand vond die mijn visie tot leven kon brengen en waarmee ik op hetzelfde level zat. We hebben een geweldig merk neergezet, wat helemaal Joyce is. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn ideale klant aantrek. Ik startte op 1 november en het was meteen een succes. We zitten nu elke maand bomvol, dat zegt genoeg!

Joyce Vieira

VidaNova

Strategiegesprek

Wil jij persoonlijke, praktische tips die je direct kunt toepassen zodat klanten liever voor jou de hoofdprijs betalen dan naar de concurrent gaan? Boek dan een GRATIS strategiegesprek.

*Maandelijks kies ik 4 ondernemers uit die in aanmerking komen voor dit gesprek.

Scroll naar boven