Let’s Start Business met Youssra Ghribi

Welkom bij de Let’s Start Business Podcast. In deze podcast heb ik het met mijn gasten over het moment dat zij startten met ondernemen. Hoe kregen zij het voor elkaar om in zichzelf te gaan geloven? Waar liepen zij tegenaan en wat waren de grootste angsten en twijfels? Ik hoop dat deze inspirerende vrouwen je kunnen inspireren en motiveren.

Het ondernemersverhaal van Youssra Ghribi

In deze aflevering gaat Iris in gesprek met Youssra Ghribi over de start van haar bedrijf NuZorg Uitzenden & Detacheren. In deze podcast vertelt Youssra alles over het opstarten van een eigen uitzendbureau. Waarom koos ze voor de zorg? En hoe heeft ze het aangepakt? Inmiddels heeft Youssra een bedrijf met verschillende klanten en ruim 60 uitzendkrachten. Wat een inspirerend verhaal!

Wil je Youssra volgen?
Dat kan via Instagram, LinkedIn en haar website.

Deze podcast is een initiatief van Iris van Heugten. Als merkstrateeg heeft zij al tientallen ondernemers geholpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Maar het is haar missie om dat voor iédereen mogelijk te maken. Daarom heeft ze het Let’s Start Business programma ontwikkelt, speciaal vrouwen die een bedrijf willen starten. En dan met name voor diegene die niet eerst jaren willen aanrommelen, maar het in één keer goed willen doen. Die gaan voor succes. Want ook Iris stond eens op het punt dat alles nog nieuw was. En zoals ze zelf zegt: ‘Wat had ik graag iemand gehad die ik vertrouwde en mij precies de weg kon wijzen…’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top