Crush op jouw Merk!

6 maanden traject

Crush op jouw Merk!

6 maanden traject

“Ik help ondernemers met het neerzetten van een fantastisch merkconcept. Daarmee wordt jouw expertise in één oogopslag zichtbaar en onweerstaanbaar voor de best betalende klanten.”

In dit traject gaan wij echt de verdieping in. Samen bepalen we de stappen die gezet moeten worden om jouw business sterker te positioneren in de markt. Waardoor jij die go-to expert wordt waar klanten voor in de rij staan. We kijken kritisch of jouw strategie en branding (nog) voldoen aan het niveau waarop jij onderneemt.

Het proces is praktisch en concreet, zodat we een onnavolgbaar merk ontwikkelen waar jij de komende jaren op kunt gaan bouwen. Ben jij een (knetter)ambitieuze ondernemer en wil je onweerstaanbaar worden voor de beste klanten, dan is dit traject voor jou! Heb je eenmaal het volgende niveau te pakken met jouw merk, dan heb je daar levenslang profijt van.

De ondernemer die hier gebruik van maakt weet waar haar kracht ligt. Zij weet wat ze wil en vooral ook wat niet. Ze heeft het gevoel dat er nog veel meer in haar én haar business zit, maar mist iemand – een coach, strategisch sparringpartner, adviseur, you name it– die meekijkt en nieuwe kansen en mogelijkheden voor haar kan zien. Om er samen voor te zorgen dat haar business transformeert naar een fantastisch merk.

Wil jij een sterk merk
ontwikkelen?

Kijk dan niet naar anderen, maar kom los van de massa. Benadruk wat jouw business zo bijzonder maakt, al is het vaak heel lastig om daar zelf je vinger op te leggen. Zorg ervoor dat je de verschillen met anderen kunt benoemen en dat klanten deze onderstrepen.

Hoe ziet het bedrijf
van je dromen eruit?

Dit traject is niet voor iedereen geschikt

Herken jij het volgende...

“Hoe zou het voelen als je 100% in jezelf en je business gaat geloven?”

de inhoud

van het traject

Jij bent uniek, daar begint het bij. Je hebt jouw eigen talenten, achtergrond, interesses en passie. Daarom ben je tenslotte ooit begonnen met ondernemen. We gaan ontdekken wat jou onderscheid, waarin jij écht het verschil kunt maken. Vaak zit dit zo diep in jou, dat het voor jou als vanzelfsprekend wordt ervaren. Ik help je om te ontdekken wat jou echt bijzonder maakt.

Werk alleen voor klanten die echt bij jou passen. Zij die je energie geven, in plaats van dat ze je uitputten. We ontdekken welke klanten naadloos aansluiten bij jouw merkconcept. Waar deze klanten tegenaan lopen en hoe jij ze kunt helpen naar een waanzinnig resultaat.

Ga staan voor jouw visie, waar jij in gelooft, waar je voor gaat. Positioneer jezelf als expert en ontwikkel een eigen methode. Alleen nog maar werken op jouw manier, geen concessies meer. Jouw business, op jouw voorwaarden. Ik ga je helpen om 100% in jezelf te geloven en de nummer 1 positie in jouw markt te claimen, al is die nog zo vol.

We werken van binnen naar buiten. Wanneer de fundering van jouw business staat, wordt het tijd om dit naar buiten te brengen. We ontwikkelen een merkverhaal, waarmee je een inspirerend voorbeeld wordt voor anderen. Ik leer je de principes van krachtige copywriting én een herkenbare look & feel.

Ik leer je jouw dienst te positioneren als een onweerstaanbaar aanbod en hoe je dit op een simpele manier verkoopt voor een geweldige prijs. Let op, ik ga je money mindset flink prikkelen. We zorgen ervoor dat je merk voor een financiële basis gaat zorgen, waarbij je goed verdient en meer vrije tijd hebt.

We gaan ervoor zorgen dat je specifiek in beeld komt bij de mensen die jij heel goed kunt helpen. Ik leer joe hoe je direct zichtbaar maakt waarom jij de nummer 1 expert bent in het oplossen van het probleem dat jouw klant ervaart. Je gaat continu klanten aantrekken die zó enthousiast zijn, dat ze overal enthousiast over jouw merk vertellen.

Maar dat is nog niet alles...

Bij het 6 maanden traject horen namelijk nog een aantal belangrijke extra’s.

Wil je weten of dit traject voor jou geschikt is? Vraag een gratis strategiesessie met Iris aan. 

Scroll naar boven